вівторок, 11 січня 2011 10:13

Олександр Старобуд убив трьох людей

Автор: фото надане УДАІ УМВС України в Хмельницькій області
  Автомобілі ВАЗ-2104 і ”лексус” зіткнулись лоб в лоб
Автомобілі ВАЗ-2104 і ”лексус” зіткнулись лоб в лоб

4 січня поблизу містечка Старокостянтинів на Хмельниччині джип "лексус" виїхав на смугу зустрічного руху й протаранив ВАЗ-2104. У салоні ВАЗу загинули всі. Водій та пасажири джипу відбулися синцями.

— Водій "лексуса" не може пояснити, чому виїхав на зустрічну, — каже 44-річний Олександр Гурман із обласної Державтоінспекції. — Нікого не обганяв. Не тормозив, навіть не змінював напрямку руху. Його не занесло, бо дорога не слизька.

Того дня 57-річний Іван Заіка із села Харківці Старосинявського району попросив односельця Анатолія Радченка, 44 роки, повезти дружину до лікарні. Після обстеження поверталися додому. Від зіткнення водій та пасажирка 55-річна Тетяна Заіка загинули на місці. Іван помер у "швидкій".

За кермом "лексуса" був киянин 44-річний Олександр Стародуб. Із родиною їхав на відпочинок у Карпати. Його дружина, 17-річний син та 6-річна донька отримали синці. До лікарні з забоєм грудей доправили лише жінку. Водій не скалічився — його врятували подушки безпеки.

— Свідок каже, що "жигуль" їхав не більше 50 кілометрів на годину, — додає Олександр Гурман. — А швидкість джипа встановить автотехнічна експертиза.

За фактом аварії міліціонери порушили кримінальну справу. Винуватцю загрожує до 12 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Старобуд убив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути