вівторок, 01 листопада 2011 00:00

Олександр Лушич помер у міліції від епілепсії

22 жовтня в Миргородському райвідділі міліції Полтавської області помер 31-річний Олександр Лушич із села Дібрівка. Його підозрювали в крадіжці.

— Селяни постійно скаржилися на нього, — розповідає Лариса Петренко з райвідділу міліції. — Його викликали багато разів, але безрезультатно. А в суботу сам прийшов. Годину його допитували, потім відправили в камеру.

У камері Олександр поскаржився на самопочуття. Почалися судоми, він упав на підлогу. Викликали "швидку", однак чоловік помер. За результатами розтину — від епілептичного нападу. Слідів насилля не виявили.

— Про покійного кажуть або добре, або нічого. Та не виходить. Для села Саша був, як більмо на оці. Його знають як наркомана, дебошира і злодія. Вперше за крадіжки його посадили років 12 тому. Крав у багатьох, не гребував нічим. Десь тиждень тому потягнув бензопилу. Навіть у матері виносив із хати все, що бачив, — розповідає місцева мешканка. — Його батьки у розводі. Батько живе в Миргороді. Так Сашко і в нього вкрав гроші та золото.

Місцевий суд зараз розглядає дві кримінальні справи, де Лушича звинувачують у крадіжках. Про епілепсію односельці не чули. Кажуть, він часто лежав під парканами. Списували це на пиятику й наркотики.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Лушич помер у міліції від епілепсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути