Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2009 07:49

"На допитах Олену почали пресувати"

42-річний Андрій Циганков — адвокат Олени Полюхович, дітей якої називають потерпілими у справі про педофілію. Він попросив у слідчого охорони. Запевняє, що через погрози від нардепа-"бютівця" Сергія Власенка.

— Особисто мені не погрожували, — уточнює Циганков. — Бо я дозволив міліції прослуховувати мій телефон. Але через колегу Власенко передав, що мені "буде пісєц".

Минулого тижня на прес-конференції Андрій Циганков розповів про зустріч із "бютівцем" Русланом Богданом. Того називали серед нібито причетних до розбещення дітей. Нардеп, говорить адвокат, пропонував $2 млн, аби його прізвище зникло зі справи.

— Я відмовився, — каже Циганков. — А потім міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з трибуни парламенту заявив, що це я вимагав гроші в депутата. Олена Полюхович наполягала, аби порушили кримінальну справу проти Луценка за розголошення таємниці усиновлення. Після того її почали пресувати на допитах. Вона посилається на 63-ту статтю Конституції ("Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе". — "ГПУ") і не хоче свідчити. А слідчий: "Я вам до ранку 250 запитань поставлю, а ви скрізь пишіть 63-ту статтю".

Зараз ви читаєте новину «"На допитах Олену почали пресувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути