вівторок, 25 грудня 2012 00:30

Міліціонер застрелився в День міліції

Автор: фото з сайта www.vk.com
  Дмитро Жихарьов зі службовим собакою Байкалом. Міліціонер помер за чотири години після пострілу собі у скроню
Дмитро Жихарьов зі службовим собакою Байкалом. Міліціонер помер за чотири години після пострілу собі у скроню

25 грудня в Запоріжжі поховали 23-річного Дмитра Жихарьова. Він застрелився в Комунарському райвідділі міліції в день професійного свята — 20 грудня.

— Діма був пепеесником, тієї ночі з хлопцями чергував, нічого особливого не було, — кажуть колеги померлого. — Зранку всіх нас зібрали в актовому залі, привітали з Днем міліції. Хлопці пішли здавати пістолети. Це було десь перша дня. Ми стояли в черзі в коридорі. Дімі подзвонили на мобільний. Він відійшов, щоб другі не слухали, почав сваритися. Говорив наче зі своєю дівчиною Яною. Ми не звертали уваги — із ким не буває. Тут Діма зайшов в актову залу і пролунав постріл.

Дмитро Жихарьов влучив собі у скроню. За 8 хв. до райвідділу приїхала "швидка".

— Спочатку прибула реанімобригада, — розповідає Анатолій Сидоренко, голова Всеукраїнської незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги. — Вони не змогли забрати пораненого, його стан був украй тяжким, серйозна кровотеча. За 15 хвилин прибула інша бригада. Під'єднали до системи штучного дихання і повезли в міську лікарню №5. Помер за 4 години, так і не прийшовши до тями.

Дмитро Жихарьов працював кінологом конвойної роти патрульно-постової служби райвідділу. У міліцію пішов після Запорізького юридичного інституту. Торік закінчив кінологічну школу. Працював зі службовим собакою — німецькою вівчаркою Байкалом. Колеги кажуть, Дмитро застрелився через 18-річну Яну Поривай.

— У них были нормальные отношения, — заперечує цю версію 22-річна Євгенія, знайома Дмитра та Яни. — Они редко ссорились. Вообще были хорошей парой, в следующем году собирались пожениться. Дима всегда такой жизнерадостный, не умел грустить. Каких-то серьезных проблем у них не было.

Яна Поривай працює кухарем. Про загибель нареченого говорити не хоче. Відмовляється спілкуватися й Ярослав Жихарьов, молодший брат Дмитра.

За фактом доведення до самогубства прокуратура порушила кримінальну справу. Комунарський райвідділ міліції перевіряє спеціальна комісія з міністерства.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер застрелився в День міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути