пʼятниця, 18 березня 2011 06:30

Микола Богданець зник після експертизи

Автор: фото: Олена ВЛАСОВА
  Ганна Богданець із села Біловіж Рокитнівського району Рівненської області тримає портрет зниклого сина Миколи. Міліціонери кажуть, що лишили його на вокзалі
Ганна Богданець із села Біловіж Рокитнівського району Рівненської області тримає портрет зниклого сина Миколи. Міліціонери кажуть, що лишили його на вокзалі

Четвертий місяць не повертається додому 28-річний Микола Богданець із села Біловіж Рокитнівського району Рівненщини. Зник після того, як міліціонери забрали його на експертизу.

— Ніхто не знає, що з Кольою сталося. Ми його не бачили. Міліціонери кажуть, що в них його теж нема, — розповідає сестра Олена Герасимчук, 31 рік.

Микола — місцевий. З дитинства відстає у розвитку, погано читає і пише. Родичі не відпускали його далі райцентру. Міліціонери запідозрили його у крадіжці. Торік у листопаді із кіоску хтось викрав блок цигарок. Допитали і відпустили. Однак 2 грудня дільничний забрав його до райвідділу.

— Забрали його із хати Олени. Він якраз приніс їй молока. Що далі сталося, суцільна загадка, — кажуть селяни.

Міліціонери повезли Миколу на психіатричну експертизу до Рівного. Та мала визначити осудність.

— Я пригадую цього пацієнта, — говорить Ростислав Максимчук, голова комісії судово-психіатричної експертизи. — Психічно він був цілком здоровий. Але рівень його загального розвитку надзвичайно низький.

Медики не знають, що сталося з Богданцем після експертизи. У міліції розповідають, що відвезли його на автовокзал і залишили. Від обласного центру до села — 177 км. Квиток на маршрутку коштує 37 грн. Зниклий не мав грошей.

Міліціонери оголосили Миколу у розшук. Начебто він ховається.

— Коля сильний, але добрий, — кажуть у сільраді Біловіжа. — Мав світло-русяве волосся, блакитні очі. Зріст — під метр 90. Його матір Ганна очі виплакала.

Зараз ви читаєте новину «Микола Богданець зник після експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути