четвер, 25 червня 2009 19:11

Майор Олег Кузнець застрелився на роботі

Майор Олег Кузнець застрелився на роботі

Минулої п"ятниці у своєму кабінеті застрелився військовий 37-річний Олег Кузнець. Він працював у полку урядового зв"язку Рівного, мав звання майора. Вистрелив у голову з табельного пістолета Макарова.

— Зранку майор заступив у добовий наряд. Поводився як звичайно: отримав табельну зброю, зробив розвід солдат на плацу, — каже прокурор Рівного Андрій Джус. — Потім пішов до себе в кабінет. А вже десь о десятій ранку знайшли його тіло. Ознак насильницької смерті немає.

Причин скоєного колеги Кузнеця з Державної служби зв"язку та захисту інформації пояснити не можуть. Кажуть, того ранку він був у доброму гуморі, жартував. Майор ніколи не скаржився на службові чи сімейні проблеми.

Олег Кузнець жив із дружиною та двома неповнолітніми дітьми у квартирі на вул. Макарова. На службі перебував з 1994 року.

У версію про нещасний випадок слідчі не вірять. Кажуть, Олег Кузнець — професійний військовий, добре розумівся на зброї і не міг випадково натиснути на курок.

— Передсмертної записки чоловік не залишив, — додає Андрій Джус. — Положення тіла та пістолета свідчить про самогубство. Щоправда, причини ми поки що не з"ясували.

Зараз ви читаєте новину «Майор Олег Кузнець застрелився на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути