Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 07:44

Лікарі наркодиспансеру торгували наркотиками

Стосовно працівників Тернопільського обласного наркологічного диспансеру міліціонери порушили три кримінальні справи — за збут, зберігання наркотиків та порушення правил їх обігу.

У наркозалежних, які були на обліку, влітку міліціонери вилучали метадон і метадол, загалом 485 г. Почали перевіряти заклад, установили камери відеоспостереження.

— Згідно з програмою лікування, пацієнтам видають невелику дозу препаратів. Наркозалежні мають випивати їх безпосередньо у лікарні. Однак три працівники диспансеру видавали препарати наркоманам, а ті їх виносили, — говорить начальник обласної міліції Віталій Максимов, 54 роки.

Правоохоронці вилучили документи, необліковані кокаїн, метадол, морфін. Підозрюють, що виносили та продавали наркотики майже півсотні пацієнтів.

Працівники наркодиспансеру це заперечують.

— Такого бути не може, всі медики шоковані, — запевняє головний лікар Юрій Шугалей, 58 років. — Це просто не вкладається в голові. У нас працюють близько трьох десятків лікарів, я знаю всіх лише з позитивного боку. Заклад діє із 1982 року, жодного разу не було подібного.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі наркодиспансеру торгували наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути