середа, 21 листопада 2007 07:02

Лариса Гамарц продавала доньку за 1,5 тисячі гривень

31-річну Ларису Гамарц із міста Димитров Донецької області міліціонери затримали 9 листопада у Полтаві. Її підозрюють у квартирних крадіжках. Півтора місяця жінка з 17-річною донькою Оксаною і 3-місячною Ганною переховувалися від міліції в різних містах України.

Лариса з"явилася на продуктовому ринку, який називають Шанхаєм, — неподалік траси Київ–Харків.

— Продавчиня Ірина з кіоску N28 саме пила з колегами каву, — каже Олександр Караман з Октябрського райвідділу міліції Полтави. — Лариса до них підійшла й запропонувала купити за 150 гривень її мобільний телефон "Моторола". Жінки не захотіли.

Згодом Ірина вийшла зі свого кіоску й пішла до сусіднього по цукор. Побачила п"яних Ларису Гамарц із донькою Оксаною. Жінка тримала на руках немовля, яке репетувало. Ірина запитала, що з дитиною.

— Вона голодна, — кинула мати. — Продаю її. Якщо подобається — забирай за 1,5 тисячі гривень.

Налякана продавчиня повернулася до кіоску й викликала міліцію.

Лариса Гамарц уже сиділа за квартирні крадіжки та хуліганство. Її позбавили батьківських прав і відправили до Донецького райвідділу міліції. Оксану повернули в Димитров, де живе рідна сестра матері Тамара.

— Мала була поганенько одягнена, загорнута в червону ковдру, — згадує Олександр Караман. — Мокра, обкакана, запріла, голодна й постійно плакала. Її довго не купали. Зараз вона в Полтавській обласній лікарні, почувається добре. Трохи застуджена. Як одужає — її відправлять до Кременчуцького будинку малюка.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Гамарц продавала доньку за 1,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути