субота, 07 червня 2008 07:09

Коханці задихнулися в гаражі

Зранку 29 травня власники гаражів автокооперативу N12 на вул. Ушинського в Чернігові прийшли забирати свої автівки. Почули, що в гаражі N69 працює двигун, а ворота зачинені зсередини. Погукали — ніхто не відповів.

Гараж належить 53-річному Олегу Курку. Чоловіки запідозрили лихе, почали ламати металеву браму. Коли та не піддалася, причепили тросом до мікроавтобуса і вирвали.

— Олег сидів за кермом свого "рено", — каже сусід по гаражу Петро Іванович, 71 рік. — Сам голий. На задньому сидінні — гола струнка блондинка на вид років тридцяти. Обоє — мертві.

Судмедексперти встановили, що Олег Курко і 38-річна Ольга Кладько померли через отруєння чадним газом. Були п"яними.

— Нащо було вмикати двигун у закритому гаражі? — дивується Петро Іванович. — Олег же знав, що в нашому автокооперативі вже двоє так задихнулися.

В автокооперативі N12 близько 80 гаражів. 69-й — неподалік від входу. 70-річний голова кооперативу Олексій Федоров допомагає заливати смолою дах одного з гаражів.

— У ньому хазяїн теж задихнувся чадним газом, — пояснює Федоров. — Оце вдові допомагаю.

Олег Курко зустрічався з Ольгою Кладько потай. Він був одружений.

— Олег торгував запчастинами на Центральному ринку, — говорить Федоров. — Інколи міг випити, але не зловживав. Часто мотався в Харків по запчасті. Коли приїхали — не знаю. Можливо, вночі, бо до восьмої вечора їх не було.

Ольга Кладько була розлучена. Сама виховувала 18-річного сина Максима. Колишній чоловік пропонував зійтися, але вона не погодилася. Мешкала в будинку, сусідньому з Курками. Продавала цигарки в кіоску на зупинці.

Зараз ви читаєте новину «Коханці задихнулися в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути