середа, 22 квітня 2009 18:14

Інспектор ДАІ задавив трирічну дівчинку

Минулої п"ятниці у селі Світле Добропільського району Донеччини інспектор державної автомобільної інспекції наїхав на 3-річну Вікторію Кузьміну. Дитина загинула.

— Я живу поряд, у селищі Водянське, — каже Микола Метров, голова Добропільського районного відділення Незалежної профспілки шахтарів. — Тоді саме поряд проїздив. Дивлюся: купа обуреного люду. Став. Кажуть, даішник задавив дівчинку.

Співробітник ДАІ повертався з роботи додому власною "Волгою". Дитина бавилася у пісочниці неподалік хати, її батьки поралися по господарству. Раптом Вікторія вискочила на дорогу й потрапила під колеса.

— Коли я прибіг, той водій упав на коліна, схопився за голову, — каже Анатолій Кузьмін, батько дівчинки. — Сусіди ледь мене втримали, щоб я не розірвав його.

50-річний водій працює інспектором дорожньо-патрульної служби у Добропільському райвідділі ДАІ. Свідки кажуть, він мчав на повній швидкості. Був п"яний. Однак експертиза не виявила алкоголю у його крові. Як повідомляє прес-служба ДАІ Донецької області, водій їхав повільно, дитину побачив, однак загальмувати не встиг.

Деталі пригоди з"ясовує міжрайонна прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ задавив трирічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути