Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 00:30

Євген Ільчук стрибнув із мосту біля Кремля

11 листопада з Великого кам'яного мосту навпроти Кремля в російській столиці стрибнув українець 41-річний Євген Ільчук. Хотів покінчити із собою. Температура води в річці Москва була +3°C. Чоловік кілька хвилин провів у воді, а потім доплив до берега. Там його чекали поліцейські та медики. Для пояснень відвезли у відділок "Китай-город".

— Был в состоянии сильного алкогольного опьянения, не пострадал, — кажуть поліцейські. — Розповів, що працював нелегально в Москві, роботодавець не розрахувався. Стався нервовий зрив. Проведемо перевірку законності дій роботодавця.

Євгена Ільчука відвезли в психоневрологічний диспансер №1 на вул. Мосфільмовській, 6.

Євген прописаний у селі Мале Старосілля Смілянського району Черкаської області.

— Ільчуки — дачники. Вони зі Сміли, тут не живуть, — кажуть у місцевій сільраді. — Декілька років дружина приїжджає на город. У неї двоє повнолітніх дітей.

Телефонуємо до Любові Олександрівни, матері Євгена Ільчука.

— Ще шість років назад Женя поїхав у Москву. Тоді багато хто туди їхав на стройку, — говорить 71-річна Любов Ільчук. — Подзвонив через пару днів, сказав, що найшов роботу на якомусь об'єкті разноробочим. Через півроку связь з ним обірвалася. Ми не знали, де його шукати. Обращалися в московську міліцію, телепрограму "Жди меня". І ото так п'ять год ждали вісточку. Аж тут дзвонять журналісти, кажуть, що так і так, у Москві син кинувся з мосту. І горе, і радість, що найшовся, живий. Перша його жінка з двома дітьми живуть у Смілі. А друга родина в нього в Криму, він від них їхав до Росії.

У понеділок батьки Євгена Ільчука поїхали до Москви.

— Вдалося поговорить із лікарями. Ті кажуть, що в нього запалення легень, бо довго в льодяній воді був. За ним слідкують і психіатри, хотів же покончити з життям, — каже Любов Олександрівна.

Євген Ільчук учився в кінці 1980-х в Одеському гідрометеорологічному інституті, але не закінчив його. У Смілі працював монтажником на радіозаводі. Після його закриття підробляв на будівництві. Батьки кажуть, був чутливим до соціальної несправедливості. Припускають, що через різні негаразди, у тому числі й непорядність із боку роботодавця, міг психологічно зламатися.

Великий кам'яний міст заввишки 7,3 м з'єднує два береги Москви-ріки в районі Боровицьких воріт Кремля. Це найвідоміший із московських мостів. Він є на більшості листівок із зображеннями Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Євген Ільчук стрибнув із мосту біля Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути