пʼятниця, 22 квітня 2011 02:45

Даїшники їздили п'яні службовою машиною

Працівники Державтоінспекції 14 квітня відзначали професійне свято. Двоє відпочивали у кафе в селі Янгелівка Буського району на Львівщині. Вийшли звідти п'яні, сіли у службову "шкоду" і поїхали. Один був за кермом.

Свідки зняли даїшників на камеру. Відео показали по телебаченню. За два дні обох звільнили.

— Голова дана не для того, щоб носити міліцейський кашкет, а щоб іноді й думати, — каже заступник начальника обласного управління міліції Михайло Курочка, 53 роки. — Хлопці працюють у ДАІ не перший рік. Поновитися в органах внутрішніх справ не зможуть.

— Через пиятику у нас звільняють уперше, — говорить Світлана Добровольська з обласного управління ДАІ. — Наші працівники рідко мають проблеми через дисципліну. Пригадую випадки, як інспектора звільнили за те, що проїхав на службовій машині на червоний сигнал світлофора. Або побив дружину.

— Випити 100 грам у кінці робочого дня для інспекторів — звична справа, — розповідає "ГПУ" працівник ДАІ, який не захотів називатися. — Після кожної зміни мають здати начальнику частину "виручки". Дехто потім спускає весь залишок грошей. За кермо сідати не бояться — свої якщо і спинять, штрафувати не будуть.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники їздили п'яні службовою машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути