середа, 10 листопада 2010 05:45

Cемеро скалічилися через туман

 

Зранку 8 листопада на 72-му км автошляху Одеса–Монаші "Мазда 323" зіткнулася з "ВАЗом 2106". Скалічилися обидва 21-річні водії і п'ятеро пасажирів — двоє з іномарки і троє з "жигуля".

— Водій "мазди" має всього три місяці водійського стажу, — кажуть в обласному Управлінні Державтоінспекції. — А того ранку по всій Одещині був густий туман. При тумані відстані між автомобілями здаються меншими. Водій не врахував цього, виїхав на зустрічну, і лобове.

Водій іномарки — з міста Білгород-Дністровський. З ним до Одеси їхали двоє жінок, 41 та 47 років. Назустріч у ВАЗі — молода компанія: двоє 21-річних чоловіків та 18-річні хлопець і дівчина. Усі отримали черепно-мозкові травми, переломи. Від удару автівки розірвало на друзки.

ДАІ України попереджає, що під час поїздок у мінливу погоду варто бути особливо обережними. Вмикати ближнє світло фар, максимально знижувати швидкість, збільшувати дистанцію, відмовитися від різких маневрів, зупинятися плавно. При зупинці вмикати аварійну сигналізацію.

Зараз ви читаєте новину «Cемеро скалічилися через туман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути