четвер, 12 серпня 2010 22:05

Безробітний погрожував підірвати "Ерсте банк"

19-річний житель міста Кам"янець-Подільський Хмельницької області погрожував підірвати тамтешнє відділення "Ерсте банку", якщо йому не дадуть 80 тис. грн. 8 серпня його затримали.

30 липня охоронець фінустанови знайшов на сходах між першим і другим поверхами предмет, схожий на бомбу. Виніс на вулицю, викликав міліцію. Ті на 6 год. перекрили міжнародну трасу, яка проходить повз, евакуювали всіх з найближчого ринку — загалом майже 2 тис. осіб.

— За допомогою маніпулятора я витягнув із пакунка конверт, — згадує 37-річний Леонід Стецюк, керівник обласного відділу вибухотехнічних досліджень. — То була записка начальнику відділення банку. Вимагали у назначене місце привезти 80 тисяч гривень й отримати подальші інструкції. Інакше пакет обіцяли підірвати.

Піротехніки знешкодили його.

— Це зараз ми знаємо, що то був муляж. А тоді все виглядало, як справжнє: годинник, проводки, тумблери, — каже Стецюк.

— Камери відеоспостереження не зафіксували того, хто поклав цей пакунок. Міліціонери зрозуміли, що вимагач раніше працював у банку або часто сюди заходив. Затримали 19-річного безробітного. Він пояснив, що гроші були потрібні, бо заборгував і хотів купити новий одяг.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний погрожував підірвати "Ерсте банк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути