пʼятниця, 28 вересня 2018 07:05

Батько й син повісилися в один день

24 вересня в селі Липівка Тисменицького району на Івано-Франківщині знайшли повішеними 27-річного Володимира Прислопського та його батька Ігоря Володимировича, 54 роки. Першим вкоротив собі віку син.

— Того дня хлопці були вдома вдвох. На початку сьомої вечора з роботи повернулася Іра. Чоловік спав у хаті. Сина не могла знайти. Почала гукати. Розбудила Ігоря, щоб шукати поміг, — розповідає сусід Олександр Михайлович. — Вона й знайшла Володю. Учепився в стодолі. Був холодний. Повісився приблизно в полудень, казали експерти.

Ігор та Ірина покликали на допомогу сусідів.

— Я прибіг перший. Не знав, що робити — знімати тіло чи ні. Раніше не бував у таких ситуаціях. Викликав поліцію, — продовжує чоловік. — Ігор стояв коло мене. Поводився дивно. Казав, тіло сина знімати не треба. Хвилин 20 ми з ним це вирішували. Уже поприходили інші сусіди. Був повен двір людей. Я відійшов ненадовго додому в справах. Раптом чую страшенний крик — Ігоря знайшли мертвим. Закрився в майстерні коло стодоли й теж повісився.

Того дня в Прислопських гостював сусід. Зранку випивали. Потім чули гучну сварку між сином і батьком. Про що саме була суперечка — не прислухалися, кажуть люди. Чи стала причиною самогубства — невідомо. Родина до цього жила дружно. Передсмертної записки жоден із чоловіків не залишив.

— Хлопці нормальні були, роботящі, — каже Олександр Михайлович. — Молодший часто помагав мені по господарству. Дуже шкода Ірину. Вона ледь жива від горя.

Володимир мав сім'ю — дружину й доньку. Жили в сусідніх Братківцях. Три роки тому перебрався до батьків.

— Деякий час їздив у Київ на заробітки. Потім тут із швагром справляв машини. Що там у них із дружиною сталося й чи розлучилися — не знаю. Але спілкувалися нормально. Їздили в гості до дитини і він, і бабуся, — розповідає секретар сільської ради Оксана. — Ігор з Іриною працювали в обласному центрі на фірмі. Мають ще старшу доньку 29-річну Олесю. Вона — заміжня, живе окремо.

Ігоря й Володимира Прислопських поховали 26 вересня.

— Ще такого в селі не було, щоб дві труни на машині разом везли. Ховали обох попід забором — як самогубців, — говорить Олена, прізвища не називає. — Не сказати, що жили вони в розкоші, але на все вистачало. Будови гарні в дворі — особняк на один поверх, господарські приміщення. Та й скандалів там не чули. Хіба, як Ігор після роботи трохи вип'є, то жінка покричить. Не більше. Досі невтямки, що сталося. Свідків їхньої останньої розмови немає. Ігор теж нічого не розказував. Можливо, поскандалили, бо Володя дома сидів без роботи. Але напевно ніхто не знає — тільки здогадки.

Зараз ви читаєте новину «Батько й син повісилися в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути