четвер, 29 квітня 2010 02:00

Бабека Гусейнова змушують віддати сина

Автор: фото: Віктор Шатковський
   Киянин Бабек Гусейнов із сином Романом-Рафаелем. Матір хлопчика протягом 14 років забороняла батькові бачити сина
Киянин Бабек Гусейнов із сином Романом-Рафаелем. Матір хлопчика протягом 14 років забороняла батькові бачити сина

"Чого у нас все так по-дурному, — лається киянин 38-річний Бабек Гусейнов. — Я хочу жити з сином, син — зі мною, а прокуратура — ні. Хочуть віддати його до притулку".

Бабек родом із Азербайджану. У 22 роки приїхав до Києва. Познайомився із киянкою Мариною Мисліною. За рік одружилися, народився син Роман-Рафаель.

— Але постійно мішалася теща, — згадує. — Все їй не нравилося, що я — азербайджанець, маю тимчасову реєстрацію. Я не видержав. Кинув їх, переїхав до гуртожитку. Із Ромою мені заборонили спілкуватися.

Гусейнов працює продавцем квітів. Живе з Оленою Єрмоловою, 33 роки. Шлюбу взяти не можуть, бо він не розлучився із попередньою дружиною. Виховують трьох дітей — 14-річну Лейлу, на два роки молодшу Фаріде і Олександру, 9 років.

— За Марину нічого не знав. А торік дізнався, що її позбавили батьківських прав на Рому. Перед тим вона десь дістала довідку, що я помер. І тепер прокурор Оболонського району Вікторія Павлюченко відправляє сина до інтернату. Коли я обурився, сказав, що сина не віддам, стала погрожувати. Каже, буду заважати, і мене посадить у тюрму.

15-річний Роман Гусейнов відстає від однолітків у навчанні. Поки що проходить реабілітацію у доброчинній організації "Ковчег". Живе із батьком, мачухою, братом і сестрами.

Дістала довідку, що я помер

— Прокурорша і на мене кричала, — говорить Роман-Рафаель. — Сказала, що батька у мене нема і я маю жити в інтернаті. Пообіцяла, що за рік мене усиновить. Я іспугався, не знав, шо казать.

Прокуратура Оболонського району просить суд передати Романа до притулку N21 для дітей з психоневрологічними захворюваннями. Мовляв, його матір позбавили батьківських прав, а батько з 1998 року з ним не жив і не цікавився.

Оболонський райсуд Києва заслуховуватиме справу Гусейнових 13 травня.

Зараз ви читаєте новину «Бабека Гусейнова змушують віддати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути