четвер, 03 листопада 2011 05:30

Автомобілі на трасі закидають камінням

Невідомі нівечать автомобілі, які вночі проїжджають трасою Полтава — Кіровоград. Біля села Малий Кобелячок Новосанжарського району Полтавської області закидають їх камінням, цвяхами.

— 22 жовтня я відвозив знайомих у Полтаву, — згадує 48-річний Сергій Анацький із райцентру Кобеляки на Полтавщині. Він їздить блакитним "шевроле". — Вертався пополуночі. Ішов десь під 90. Біля Малого Кобелячка щось як бабахне, машина аж загула. Я — по тормозах. Вийшов, усього трусить, нічого не пойму. Дивлюся: бампер побитий, капот пробив гвіздок-двохсотка. Доки шукав номери, роздивився, що на трасі хтось в обидва боки виклав дошки з гвіздками. Подзвонив у ДАІ. Сказали, то діти хуліганять.

Наступного дня невідомі викотили на трасу колоду. На повній швидкості в неї врізався червоний "Деу Ланос" і злетів на узбіччя.

25 жовтня напали на водія, який їхав до міста Олександрія Кіровоградської області. Він побачив на трасі розкидані дошки. Щойно зупинився їх прибрати, як у його бік полетіло каміння.

30 жовтня невідомі закидали камінням двоповерховий автобус "Кривий Ріг — Полтава". Пробили цеглиною лобове скло. Того ж дня з обох боків обстріляли "шевроле". Шофер помітив у дверцятах вм'ятини від шротинок.

Водії скаржилися до міліції.

— Ми маємо коло підозрюваних, опрацьовуємо їх, — говорить Юрій Сулаєв із Полтавської обласної міліції.

Автовласники планують вистежувати хуліганів самотужки, за допомогою приладу нічного бачення. Кажуть, дошки із цвяхами пофарбовані у біле з червоними квадратами. Такими користуються працівники дорожніх служб.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі на трасі закидають камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути