Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 07:28

Андрій Фесенко звинувачує даїшників у підставі

Автор: фото: Микола МАРЧЕНКО
  Андрій Фесенко біля власного будинку в місті Миргород на Полтавщині. Сюди під’їхали інспектори, щоби скласти протокол про порушення правил дорожнього руху
Андрій Фесенко біля власного будинку в місті Миргород на Полтавщині. Сюди під’їхали інспектори, щоби скласти протокол про порушення правил дорожнього руху

— Мене спеціально підставили, щоби штраф виписати, — переконаний 38-річний Андрій Фесенко з міста Миргород на Полтавщині. — Даїшникам же треба якось план виконувати.

Працівники Державтоінспекції оштрафували Фесенка на 425 грн за обгін на пішохідному переході. Він через суд доводить, що незаконно.

— 21 квітня я з дружиною їхав по вулиці Гоголя, — розповідає. — На перехресті біля універмагу повертав направо. Перед пішоходним переходом стояла темна "Лада-дев"ятка". Я постояв за нею щонайменше хвилину, побачив, що двигун заглушений. Іззаду вже починали сигналити. Об"їхав її та поїхав додому. Живу неподалік.

Щойно водій зупинився, як до нього під"їхали даїшники. Сказали, що порушив правила обгону, склали протокол.

— Я нічого не порушував, — запевняє Фесенко. — Хіба я мав стояти за тою "дев"яткою" цілу годину і створювати затор на перехресті? У заглушеній машині сидів даїшник і по телефону диктував мої координати. Інакше вони б не приїхали до мене так швидко.

Працівники Державтоінспекції говорили в суді, що стояли на перехресті й бачили автівку Фесенка.

— Темної "дев"ятки" ні в кого з нас немає, — переконує Василь Охріменко з Миргородської ДАІ. — Невже нам нічого робити, як когось підставляти? Зараз і без підстав вистачає роботи.

Фесенко вимагає скасувати штраф. 22 липня Миргородський адміністративний суд йому відмовив. Чекає засідання Харківського апеляційного суду.

— Суд прийняв рішення лише на підставі усних свідчень двох інспекторів, які є зацікавленими, бо вони складали протокол, — каже.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Фесенко звинувачує даїшників у підставі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути