Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2007 07:03

Анатолій Сакович забив сина кувалдою

57-річний Анатолій Сакович із 23-річним сином Сергієм жили у старій мурованій хаті в селі Хорів Острозького району Рівненської області. Чоловіки часто сварилися, іноді билися.

Три роки тому Сергій одружився й переїхав жити до тещі в сусіднє село Бродів. Тиждень тому він посварився з дружиною і прийшов до батька.

— У середу 23 серпня ввечері Сергій посварився з батьком, але потім пішов в іншу кімнату й заснув на дивані, — розповідає острозький міжрайонний прокурор Любов Ковальчук. — Батько був п"яний. Узяв кувалду й кілька разів ударив сина по голові. Мізки розбризкало аж на стіну. Після цього витягнув тіло надвір до підводи. Покликав товаришів-п"яниць. Хотів жбурнути сина в річку.

Коханку через кілька місяців вигнав із хати лопатою

Чоловіки втекли, щойно побачили труп. Тоді Анатолій пішов до своєї матері й розповів, що забив сина. Перелякана жінка спершу не повірила, та коли побачила скривавленого онука, викликала міліцію.

У відділку Сакович розповів, що син прийшов додому дуже п"яний. На зауваження батька відповів лайкою. Почалася сварка, яка переросла в бійку. Потім Сергій пішов спати.

— Жили Саковичі бідно, город запущений, — каже 65-річна односельчанка Євгенія Швець. — Мали коня, підробляли ним по людях. Толя ніде не працював, жив на чорнобильську пенсію. А от Сергій влаштувався на сезонну роботу на цукровий завод. Дружина від Толі пішла ще 15 років тому. Тоді він привів додому коханку, яку через кілька місяців вигнав із хати лопатою.

Сергій був наймолодшим сином у родині. Старша донька Саковичів Алла поїхала з матір"ю до Карелії, а одружений син Олег мешкає в Білорусії. Сергій не дожив до свого 24-річчя рівно тиждень.

Наразі прокуратура перевіряє всі версії й мотиви убивства.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Сакович забив сина кувалдою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути