пʼятниця, 22 лютого 2008 07:06

Олексієві Макаренку спалили "хаммер"

У ніч на 17 лютого біля будинку 15а на вул. Чернишевського в Чернігові згорів джип "Хаммер Ейч 3". Пожежники кажуть, автівку підпалили. Люди чули вибух. Машина належить 39-річному Олексієві Макаренку.

— Мене розбудила дружина, — згадує власник. — Було пів на другу ночі. У двері хтось стукав. Мабуть, сусіди. Я кинувся надвір у капцях і штанах. Натовп людей уже гасив вогонь.

Раніше Олексій Васильович служив у підрозділах "Беркут", "Сокіл", працював оперативником відділу по боротьбі з бандитизмом. 12 років тому пішов у бізнес. Нині очолює підприємство, що займається охороною. Авто купив торік у салоні за $63,5 тис.

— Заплатив п"яту частину, на решту оформив кредит у "Приватбанку", — розповідає він. — Банк застрахував її на повну вартість. Термін страховки закінчився 15 січня, я не встиг продовжити, був у відчаї. Та в банку самі сплатили страховий внесок. Дуже їм вдячний.

У джипі згоріла передня частина, ліві дверцята, салон. Відновити його неможливо. Поряд підгорів "ніссан", на якому їздить брат екс-губернатора Чернігівщини Валентина Мельничука Євген.

Олексій Макаренко упевнений, що його машину підпалили.

— Але чиїх рук це справа — не знаю, — каже він. — Мені ніхто не погрожував. Хоча за два дні до підпалу в машині хтось порізав колеса.

Нині чоловік їздить на легковику "пежо", що належить дружині. Планує купити "Хаммер Ейч 2" — ще дорожчий джип.

Загалом у Чернігові зареєстровано три "хаммери".

Зараз ви читаєте новину «Олексієві Макаренку спалили "хаммер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути