Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 07:35

П"яний мер двічі проїхався по жінці

Автор: фото з сайту www.facts.kiev
  Срібляста ”Кіа Церато” мера донецького міста Димитрова стоїть на узбіччі поряд з шахтою ”Центральна”. Кілька хвилин тому вона збила шахтарку Ірину Тимошенко
Срібляста ”Кіа Церато” мера донецького міста Димитрова стоїть на узбіччі поряд з шахтою ”Центральна”. Кілька хвилин тому вона збила шахтарку Ірину Тимошенко

На Покрову 14 жовтня в місті Димитров на Донеччині арештували мера Юрія Анісимова, 58 років. Його підозрюють у порушенні Правил дорожнього руху, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень.

8 жовтня мер збив машиною 48-річну Ірину Тимошенко. Срібляста "Кіа Церато" чиновника не вписалася в поворот поряд із шахтою "Центральна", вискочила на бордюр, збила тополю і жінку. Анісимов намагався втекти, проїхав по Ірині вдруге, однак йому завадили свідки.

— Я їхав до шахти, Анісимов летів назустріч, — розповідає свідок Олександр Брикалов. — Я добре його знаю, бо сам — депутат міської ради. За хвилини побачив аварію.

У той момент на копальні закінчилася зміна. Гірники розходилися по домівках. Оточили машину, почали знімати на мобільні телефони. Іномарку вагою 1170 кг підняли і на руках віднесли вбік. Анісимова штовхнули на землю і кілька разів ударили ногами.

Потерпілу доправили в міську лікарню. Діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, ушкодження хребта, вибиті зуби.

Мера повезли в кардіологічне відділення тієї ж лікарні. Експертиза виявила в його крові 0,75 проміле алкоголю. В Україні дозволено не більше ніж 0,29. Наступного дня перевели в травматологію, бо в чиновника виявили черепно-мозкову травму.

За кілька годин по аварії в Інтернеті з"явився відеозапис. На ньому видно побитий автомобіль мера. Анісимов ледь стоїть на ногах і мугикає. Депутати міської ради переглянули відео і призначили виконувати обов"язки мера Ларису Ревву. Обласна прокуратура порушила проти чиновника кримінальну справу.

Ну я не сказав би, що Анісимов алкаш. Він комуніст

— У ту п"ятницю мер був п"яний устєльку, — каже один із працівників мерії. — Зранку бухав на честь Дня юриста, після квасив у санепідемстанції. Як вернувся у міськвиконком, доганявся сам. Це всі знають. Але головний лікар може його відмазати, бо вони ж друзі. Уже зараз мер під "сердешника" косить.

— Ну я не сказав би, що Анісимов алкаш, — перечить йому Сергій Синенко з Незалежної профспілки гірників України. — Хоча не без гріха, звичайно. Чутки про його любов до оковитої роздувають. Анісимов же комуніст, а у нас при владі "регіонали".

Юрій Анісимов одружений, має дорослих синів. Ранiше працював директором шахти, на посаду міського голови обирався двічі. Ірина Тимошенко працює на шахті "Центральна". У момент аварії вийшла на вулицю у справах.

Кажуть, мер веде переговори з родичами потерпілої, тому вони відмовляються коментувати пригоду.

14 жовтня Ірині Тимошенко зробили операцію. Її стан називають тяжким.

Зараз ви читаєте новину «П"яний мер двічі проїхався по жінці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути