понеділок, 13 січня 2020 05:30

Septix зробить ваші свята чистими і спокійними

Незамінною допомогою на свята стануть біозасоби Septix. Щоб не було проблем із забитою вигрібною ямою чи неприємними запахами з неї, використовують саме їх.

— Завжди користуюся Septix і свята проходять безтурботно, — розповідає 40-річна Мирослава Бандрівська зі Старого Самбора Львівської області. — Засіб діє за будь-яких температур. Упаковка 200 грамів — це найоптимальніший вибір для приватного будинку, її вистачає на три місяці.

Аби позбутися плісняви, яка докучає взимку через високу вологість, використовують біопродукт "Нейтралізатор плісняви". Він позбавляє нальоту цвілі й унеможливлює появу грибка у кімнатах, ванній і підвалі.

"Комплекс" зручний і легкий у використанні. Якщо немає часу на дозування біопродуктів, таблетки — саме для таких випадків. Біо­таблетку треба помістити в зливний бачок. Можна спокійно піти у справах, а препарат очистить каналізаційну трубу та переробить органічні відходи в септику.

Замовити біопродукти, отримати кваліфіковану консультацію можна на сайті t-klio.dp.ua

Зараз ви читаєте новину «Septix зробить ваші свята чистими і спокійними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути