пʼятниця, 13 травня 2016 06:30

Сенсаційне відкриття німецьких учених — цукрова кукурудза лікує печінку

Автор: фото з сайта www.ua.all.biz
  Кукурудзу легко можна заморозити. Її кладуть в пакети, зберігають у морозильнику
Кукурудзу легко можна заморозити. Її кладуть в пакети, зберігають у морозильнику

Працівниця компанії "Мнагор" Людмила Шкатула про цілющі властивості кукурудзи дізналася під час дегустації. Тривала в рамках Першого всеукраїнського дня поля з цукрової кукурудзи.

— До мене підійшов оптовий покупець. Розповів, що його дружина вилікувалася від цирозу печінки, — каже Людмила Шкатула. — Німецькі медики порадили лікувати його цукровою кукурудзою. Розробили курс — протягом чотирьох місяців щодня споживати два-три качани. Давити молочне зерно й пити такий сік. Ми не могли дочекатися літнього сезону, але от проблема — у нас немає дачного участка, а цукрову кукурудзу на ринках продають лише протягом місяця-двох. Тому придбали великий холодильник і наморозили з розрахунку три качани на кожен день протягом чотирьох місяців. Як минув цей час, знову поїхали до німецьких спеціалістів. І просто не могли повірити — медики сказали, що печінка повністю відновилися і нормально працює. Зраділи, що жінка одужала. Лікарі порадили проходити аналогічний курс щоліта, щоб зникли причини і хвороба не повернулася. Із дружиною тепер знаємо, наша рятівниця — цукрова кукурудза. Тому радимо її всім, особливо корисною є для дітей та літніх людей.

Науковці та селекціонери розробили технологію, що дозволяє довше вирощувати та споживати цукрову кукурудзу. Назвали її "Ідеальний конвеєр від МНАГОР — кукурудза ціле літо". Особливу увагу приділяємо пізньому посіву. Для нього підійдуть адаптовані гібриди — Веге-1, Багратіон та Андріївський. Їх висівають у пізні строки, наприкінці травня — на початку червня. Тоді свіжа кукурудза буде протягом трьох-чотирьох місяців.

— Кукурудзу легко можна заморозити, — каже Людмила. — Важливо, щоб перед заморозкою була бланшована — проварена в окропі хвилину-дві. І так само швидко охолоджена. Її слід опустити в холодну воду. Тільки так збереже всі корисні речовини й буде такою ж м'якою і соковитою, як улітку. Качан чистимо й опускаємо в окріп, потім витягуємо і ставимо в воду з льодом. Коли охолоне й висохне, кладемо в пакети і — в морозильник.

Всеукраїнська АКЦІЯ — стимулюємо пізні посіви. Лише протягом 15 днів, із 16 по 31 травня — унікальна знижка на насіння — 25%. Висівати можна до середини червня.

Поспішіть, кількість насіння ­обмежена. ­Замовляйте за тел.: 0(67) 236 17 16 або на сайті: www.mnagor.com

Зараз ви читаєте новину «Сенсаційне відкриття німецьких учених — цукрова кукурудза лікує печінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути