четвер, 02 грудня 2021 05:15

"Санекс Septix" очищує септик від жирової плівки

— Одразу на сезон купую біопрепарати "Санекс Septix" і всю зиму маю спокій. Засоби діють за будь-якої температури, тому завжди тримають вигрібну яму в чистоті, — говорить Іван Галевич, 61 рік, із Хмельницького.

Канадський продукт "Біо Septix" містить бактерії, що переробляють органічні відходи в рідину. Біопрепарат відновлює об'єм ями, видаляє забруднення зі стінок і дна. При постійному використанні засобу відпадає потреба викликати асенізатора.

— Придбав ще "Septix Біо Дрен" для труб і стоків. Він розкладає жир, папір і залишки їжі. Очищує труби, вимиває органічні забруднення. Працює також у септику, переробляє жировий корж на поверхні та розріджує жирові плівки зі стінок.

Пакет препарату вистачає на трубу завдовжки 5 м. Розводить в 3 л теплої води й настоює 20 хв. Ввечері рівними порціями заливає в кожний отвір.

— Гарним подарунком для автомобіліста стане засіб "Автодогляд". Він забирає неприємні запахи в салоні, на обшивці сидінь, у багажнику. Виводить навіть плями.

Біопродукти замовляють на сайті

t-klio.dp.ua. За телефонами 0(96) 413 68 45 та 0(95) 256 34 98 допоможуть ­обрати оптимальний за ціною препарат і саме для ваших потреб.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" очищує септик від жирової плівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути