четвер, 13 січня 2022 05:05

"Санекс Біо Дрен" очистить труби після свят

— Як тільки празники скінчаться, в людей почнеться морока з трубами. Мене це омине, бо продумав усе зарання, — каже Володимир Ляшок, 57 років, із села Бахтин Ізюмського району Харківської області.

Для профілактики засмічення труб використовує канадський засіб "Біо Дрен". Він бореться з осіданням жиру та органічних частинок на внутрішній поверхні стоку. Інакше забруднення поступово накопичуються й ущільнюються, а тоді повністю перекривають трубу. З такими проб­лемами легко справиться "Біо Дрен".

— Цей засіб — кращий, ніж просто промивати труби окропом. Така чистка виллється в копійку. Труби часто ставлять із дешевого полімеру, який псується від високих температур. А потім ще й деформуються прокладки. Тому необдуманість коштуватиме дорого.

Вигідніше купувати цей засіб у комплекті з "Біо Септіксом". Бо під час тривалих свят забруднюються і вигрібні ями. Головна перевага — препарат ефективно діє за будь-яких температурах. Його можна використовувати і для профілактики.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 отримаєте консультацію стосовно необхідного біопродукту.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Біо Дрен" очистить труби після свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути