понеділок, 25 червня 2018 00:51

Міні-трактор найкраще купувати влітку

— Дощі йдуть, а в батьків трава по пояс. Щовихідних їздив косити, а толку немає. Зустрів у селі знайомого, той порадив купити міні-трактор. Почитав форуми, відгуки про техніку й зрозумів, що якщо з косою витрачаю кілька годин, то з трактором — втричі менше, — розповідає 34-річний Олександр Сташко із села Селище Літинського району Він­ницької області.

Думав, де купувати трактор, щоб підійшов за ціною. Тоді натрапив на оголошення про продаж у Вінниці. Зателефонував. Менеджер врахував усі побажання й підібрав міні-трактор із необхідним обладнанням. Ціна чоловіка вдовольнила. Техніку доставили додому.

— Менеджер розказав основне про те, як збирати й розбирати трактор, показав, як працює. Коли сів уперше за кермо, був у захваті. Скосив траву рівно й низько. Окрім косарки, у комплекті є плуг. Інше обладнання можна докупити.

Уже за тиждень зрозумів, що міні-трактор прибуткова річ. Адже сусідам теж потрібно косити траву, підгортати городи, кропити жуків, щось привезти додому. Тепер біжать до мене. Приїжджаю до батьків і додатково заробляю якусь копійку.

Порахував, якщо так і далі справи йтимуть, то окуплю техніку за два сезони.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська (Островського), 69,

тел. 0(67) 431 08 34.

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор найкраще купувати влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути