понеділок, 12 листопада 2018 05:30

Міні-трактор допомагає підготуватися до зими

— Сусід купив собі міні-трактора торік. Дивлюся: шур-шур і привіз із лісу в'язанку хмизу. Раз — і з бабою палять піч безплатним паливом. Загорівся й собі придбати техніку. Це ж яка економія. Робиш і ні від кого не залежиш, — розповідає 62-річний Олексій Павленко з села Перемога Козятинського району.

— Частину грошей відклали за здане молоко, а частину син добавив. Спершу хотіли взяти мотоблок. Почали придивлятися на них у магазинах техніки. Він дешевший, звісно, але малопотужний. Продавець відмовив. Дав посидіти на мотоблоці, покерувати трактором. На мотоблоці мене трясе, я невпевнено почуваюся, трактор зручніший. Техніка береться не на один день. Треба, щоб вона добре служила.

Купили міні-трактор, додатково взяли плуг, борону й причеп. Вже спробував виорати на зиму свою ділянку. Інші сусіди як побачили, то й собі прийшли, щоб їм виорав.

— Сам почав їздити по гіллячки до лісу. Це значна економія на дровах. За раз привожу повний причеп. За такої погоди, як зараз, цього вистачає на кілька тижнів.

Замовити міні-трактор можна за телефоном 0(67) 431 08 34. Працівники магазину доставлять техніку безкоштовно й підберуть найоптимальніший варіант на ваші кошти.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми "­Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. ­Брацлавська (колишня Островського), 69.

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор допомагає підготуватися до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути