пʼятниця, 08 вересня 2017 05:31

Гризунів зупиняють "Щелкунчиком"

Автор: www.klopkan.ru
  Найефективнішим засобом від щурів і мишей є препарат ”Щелкунчик”, який роблять в Україні на основі найсучасніших технологій
Найефективнішим засобом від щурів і мишей є препарат ”Щелкунчик”, який роблять в Україні на основі найсучасніших технологій

Восени гризуни найчастіше атакують будинки та квартири. З'являються вони за різних причин. Наприклад, якщо в сусідніх будинках завелися миші, то вони швидко мігрують і до вашої оселі. Ще однією причиною може стати недотримання санітарно-епідеміологічних норм. Звалища, сміттєві контейнери, розташовані поряд із житловим будинком, є місцями скупчення гризунів. Відсутність профілактичних заходів може призвести до ще більшого росту їх кількості.

– Найбільш ефективно боротися з гризунами хімічними препаратами, – розповідає працівник дератизаційної служби 35-річна Надія Сокол. – У них є речовини, що знищують гризунів за рахунок негативного впливу на травну, кровоносну чи дихальну систему. Тварина, яка з'їла приманку, відчуває задуху. Виходить на повітря й гине. Якщо гризун після вживання приманки залишився в будинку, то після його загибелі неприємного запаху не буде. Оскільки такі препарати містять речовини, що викликають муміфікацію гризунів.

Найефективнішим засобом від щурів і мишей є препарат "Щелкунчик", який роблять в Україні на основі найсучасніших технологій.

– Препарат водночас добре діє на відкритому повітрі та в закритих приміщеннях. Його можна розкласти на городі, біля сараїв і в будинку чи квартирі, – продовжує Надія. – Виготовляють "Щелкунчик" у різноманітному вигляді. Він є у формі тіста в пакетах і ковбасках, ароматизованого зерна, екструзійної гранули, парафінових брикетів із різними смаками й ароматами.

Отруту слід розкладати в рукавицях чи пінцетом. Запах людини може відлякати щурів. Щоб не отруїти домашніх улюбленців, слід розкладати отруту в недоступних для них місцях. Якщо щурів багато, необхідно збільшити кількість місць розкладання приманки. Й постійно докладати її, доки не зникнуть усі гризуни.

Зараз ви читаєте новину «Гризунів зупиняють "Щелкунчиком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути