четвер, 11 лютого 2021 05:30

Біопродукти "Санекс Septix" роблять дім чистим без хімії

Безперебійну роботу септика за будь-яких температур забезпечить постійне використання канадських біопродуктів "Санекс Septix".

Продукція від "Санекс Septix" також стане в нагоді при прибиранні оселі. Засіб ефективно видаляє бруд, допомагає поверхням довше залишатися чистими. Завдяки "Санекс Septix Clean" вологе прибирання буде легке та безпечне.

Почистити вікна, кахлі, дзеркала та інші скляні поверхні в будинку можна завдяки "Bio Septix Санекс" із серії "Екологічне Домоведення". Засіб ефективно і швидко видаляє жир, бруд, сажу, мінеральні масла, наліт кальцію. Головне, що препарат добре очищає поверхню, надає їй блиск і не залишає розводів.

Багато господинь зараз використовують органічні препарати для чищення, щоб зменшити вплив хімікатів. Біо­препарат "Антизапах" не шкодить дов­кіллю. Він універсальний для видалення запахів, очищення поверхонь, виведення плям і прання речей.

Якщо в будинку є домашні тварини, то прибирання за ними із засобами від "Санекс Septix" — також не проблема. Біопродукт "Animals" створений для обробки приміщень. Він видаляє неприємний запах. Усуває "мітки" тварин.

Канадські біопрепарати для прибирання приміщень із 11 по 14 лютого можна замовити зі знижкою 10% на ­сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Санекс Septix" роблять дім чистим без хімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути