Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 05:15

Біопродукти "Bio Septix" можна замовити в наборах за вигідною ціною

Біозасоби канадської компанії з багаторічним досвідом "Bio Septix" використовують для переробки відходів у вуличних туалетах, вигрібних ямах і септиках. Препарати також допоможуть з очищенням труб від засмічення та прибиранням будинку.

"Біо Дрен" почистить труби навіть у холодній воді. Розчин біопродукту діє по всій довжині. Також бактерії переробляють жировий корж на поверхні в септику. Жоден інший хімічний засіб не дає тривалого ефекту, на відміну від біопрепаратів. Регулярно використовуючи "Біо Дрен", можна позбутися смороду з труб, отворів і раковин.

Продукт "Антизапах" — це унікальний помічник будь-якої господині. Ефективно знищує неприємні запахи органічного походження: їжі, сміття, взуття тощо.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. У розділ сайту "Набори за вигідною ціною" можна обрати "Bio Septix" зі знижкою. Отримайте консультацію за телефоном 0(96) 413 68 45. Замовляйте онлайн — здоров'я всім.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Bio Septix" можна замовити в наборах за вигідною ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути