Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2019 07:12

Вбивство всієї родини: родичі відмовились від публічного судового процесу

Вбивство всієї родини: родичі відмовились від публічного судового процесу
vinbazar Вбивство родини в Академічному: справу вінницького програміста розглянуть у закритому режимі

Завершили розслідувати справу Анатолія Малеца, якого підозрюють у вбивстві власної сім'ї у Вінниці.

Півроку тому 31 грудня відомий вінницький програміст забив молотком усю свою родину. Загинула матір Валентина, колишня дружина Надія, син 7-річний Денис і доньку 3-річна Світлана.

Перше судове засідання відбудеться 5 липня і пройде в закритому режимі, пише Vinbazar.

"Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом убивства Анатолієм Мальцем своєї родини скерували до Вінницького міського суду. Досудове слідство у кримінальному провадженні завершено, призначені експертизи виконані, свідки встановлені та допитані" – йдеться у листі Нацполіції України у Вінницькі області.

У Вінницькому міському суді, де розглядатимуть справу, повідомили, що підготовче засідання цієї справи відбулось 25 червня.

"В судовому засіданні обвинувачений заявив клопотання про розгляд кримінального провадження стосовно нього судом присяжних. В свою чергу, його захисник подав клопотання про розгляд даної справи в закритому судовому засіданні. Пояснив це тим, що можуть бути розголошенні відомості про особисте та сімейне життя обвинуваченого чи обставини, які принижують його гідність. Прокурор та потерпілі не заперечували щодо розгляду даного кримінального провадження судом присяжних в закритому судовому засіданні" - повідомляють у прес-службі суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшне вбивство усієї сім'ї: повідомили результати експертизи

На сьогодні відомо склад суду присяжних, який розглядатиме справу Анатолія Малеца.

"Колегія суддів ухвалила судовий розгляд кримінального провадження провести судом присяжних в складі двох професійних суддів та трьох присяжних у закритому судовому засіданні. Одночасно, суд продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб" - йдеться у повідомленні.

Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Анатолій Малєц — програміст. Його дружина Надія працювала головним бухгалтером у приватній фірмі. Кілька років тому чоловік купив двоповерхову чотирикімнатну квартиру у він­ницькому мікрорайоні "Академічний". Мешкав там із родиною.

2016-го чоловік завів коханку. Через це наприкінці року розлучився. Жив на дві сім'ї. У жовтні торік його мати переїхала до колишньої невістки.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство всієї родини: родичі відмовились від публічного судового процесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути