середа, 28 лютого 2018 14:45

У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників

У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників
Міська влада та перевізники не змогли домовитись. Фото: Zmi.ck.uа.

Сьогодні Черкаська міськрада і перевізники домовлялись щодо подальшої роботи. Ситуацію мають вирішити до кінця тижня, інакше перевізники припинять рух маршруток містом.

Секретар Черкаської міської ради Ярослав Нищик повідомив про хід перемовин на своїй сторінці у Facebook.

"Позиція перевізників: 5 гривень тариф - вже сьогодні, а вони готові пообіцяти, що розглянуть наші пропозиції. В іншому випадку обслуговують містян лише до кінця тижня. Нас така позиція підприємців не влаштовує. Чекаємо, чи переможе здоровий глузд перевізників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортний колапс: у Черкасах страйкують автобусні перевізники

Міська влада вимагала покращення якості облуговування: встановлення відеореєстраторів, автоматичного оголошення зупинок, дотримання графіку перевезень та прозорість процедур оплати.

На сайті міської ради підтримали петицію із пропозицією розірвати договори із перевізниками, які зняли з маршрутів автобуси. З такими, як "Чарз-Авто" і ПАТ Черкаське АТП 17127. Виконавчий комітет вивчає можливість розірвання договорів. Виявилось, що тільки ці два перевізники мають договори з міською владою.

Підприємці не коментують ситуацію.

27 лютого в Черкасах страйкували автобусні перевізники через відмову міської влади піднімати вартість проїзду до 5 грн. Люди в снігопад чекали по 30-40 хв. на зупинках. У місті їздили тільки тролейбуси. Маршрутки, які півдня не їздили містом, почали возити людей після 15:00.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути