Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 16:46

Перевізники погодилися виїхати на маршрути: сотні черкащан мерзнуть на зупинках
3

У Черкасах маршрутки, які півдня не їздили містом, почали возити людей. Люди в снігопад чекали по 30-40 хв. на зупинках. У місті їздили тільки тролейбуси.

Під час страйку, у місті здили тільки тролейбуси
Фото: Наталія Печиборщ
Під час страйку, у місті здили тільки тролейбуси
Під час страйку, у місті здили тільки тролейбуси

"Ситуація передбачувана. У всіх містах вартість подорожчала, а у нас - ні. Але ж треба дивитись на умови перезення людей у Черкасах. У перевізників немає підстав для підвищення проїзду. Ми з дитячим візком можемо їздити не на всіх маршрутках, бо не влізаємо або не співпадає заявлений графік. Хороший маршрут 22 - великий автобус, досить місця. Це єдиний маршрут, на який можна було б підняти проїзд. Але я обурений, що страйкувати вони вирішили в робочий день та в таку погоду", - говорить Дмитро Скорина. Стоїть на зупинці навпроти Будинку торгівлі із дружиною і дитиною у візку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортний колапс: у Черкасах страйкують автобусні перевізники

Багато черкащан добиралися на роботу на таксі.

"Вважаю це недопустимим. Я студент, їду з університету, і немає як дістатись додому в такий холод. Люди мерзнуть, чекають маршрутки, а їх немає. Тролейбуси забиті", - сказав В'ячеслав Комар.

На сайті Черкаської міської ради з'явилася петиція із пропозицією розірвати договори із перевізниками, які зняли з маршрутів автобуси. Вона зібрала необхідні 300 голосів впродовж кількох годин.

Перемовини з перевізниками влада міста продовжить завтра о 8:00.

Столична влада планує провести конкурси на перевізників для 45 маршрутів Києва до червня і обіцяє, що вже влітку на дороги вийдуть сучасні маршрутки з обладнанням для е-квитка. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Києва Сергій Симонов.

Зараз ви читаєте новину «Перевізники погодилися виїхати на маршрути: сотні черкащан мерзнуть на зупинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути