Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2020 16:02

Судовий охоронець знайшов і допоміг затримати озброєного розбійника
3

Полтавський правоохоронець під час відпустки випадково зупинив правопорушення та сприяв затриманню небезпечного розбійника з Луганщини.

Про це повідомили в пресслужбі Теруправління служби судової охорони (ССО) в Полтавській області.

Полтавський правоохоронець під час відпустки допоміг затримати розбійника з Луганщини
Фото: facebook.com/tussopoltava
Полтавський правоохоронець під час відпустки допоміг затримати розбійника з Луганщини
Полтавський правоохоронець під час відпустки допоміг затримати розбійника з Луганщини

16 травня близько 19-ї години провідний інспектор відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації лейтенант ССО 33-річний Геворг Геворгян, що перебував у відпустці, йшов полтавським мікрорайоном Алмазний. Помітив, як біля одного з будинків, що по вулиці 23 вересня, знаходяться троє підозрілих чоловіків.

"Ми з дружиною йшли додому через двори. Біля одного будинку я помітив трьох підозрілих чоловіків. Вони інтенсивно щось шукали в траві, потім почали оглядати чагарник. Я подумав, що вони можуть шукати "закладку". Викликав патрульну поліцію. І до прибуття колег віддалено спостерігав за підозрілими чоловіками", - розповів журналісту Gazeta.ua Геворгян.

За словами правоохоронця, на думку про те, що чоловіки шукають "закладку" з наркотиками, наштовхував їхній "характерний зовнішній вигляд".

Коли ж прибули співробітники тактично-оперативного реагування управління патрульної поліції та перевірили трійцю шукачів, з'ясували декілька цікавих деталей. По-перше, всі троє мали при собі ножі. А найголовніше - виявилося, що один із них знаходиться в розшуку за скоєння розбійного нападу на території Луганщини. Чоловіка затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський на відпочинку затримав озброєного злодія, який пограбував дітей

Примітно, що Геворг Геворгян не вперше в позаробочий час виявляє та затримує правопорушників. Наприклад, у травні 2019 року і біля свого будинку, будучи тоді командиром роти тактично-оперативного реагування управління патрульної поліції в Полтавській області, затримав неадеквата з ножем, який пограбував дітей.

"Я вже сім місяців як перейшов до служби судової охрони. За цей час це, мабуть, п'яте затримання порушників. Друзі вже підсміюються і питають, в чому секрет", - продовжує Геворг.

За його словами, секретів тут немає. Просто він вміє бачити підозрілих людей, помічає деталі, на які не звертають увагу пересічні громадяни. Так, декілька місяців тому поліцейському вдалося випадково помітити та затримати "закладчика".

У Хмельницькому правоохоронці викрили зловмисників, які розповсюджували наркотики методом "закладок". У наркодилерів вилучили "товар" на суму близько 2 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Судовий охоронець знайшов і допоміг затримати озброєного розбійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути