Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2019 14:36

Озброєні "чорні чоловічки" записали відеозвернення для сепаратистів

Озброєні "чорні чоловічки" записали відеозвернення для сепаратистів
До сепаратистів записали відеозвернення. Фото із відкритих джерел.

У мережі з'явилося відео з попередженням для харківських сепаратистів, записане збройними невідомими, котрі називають себе "чорними чоловічками".

За словами людей з відео, вони загартовані у боях за окуповані РФ території Донбасу, і спроби "реваншистів" повернути собі колишні позиції завершаться для них "лікарнями і моргами".

"Прихильники "руской вєсни" прагнуть надолужити втрачене 2014-го. Брудні політики і їхні шавки, які привели в нашу країну війну, вирішили повернути колишні позиції. Ми нагадуємо реваншистам, що змінюється влада, але не змінюємося ми! "Чорні чоловічки" нікуди не зникли і не пішли", — йдеться у зверненні на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі висміюють Кернеса за любов до Жукова

Невідомі в чорній уніформі зазначили, що за останні роки їхня кількість значно зросла, і сепаратисти поплатяться за спроби реваншу.

"5 років тому, на Харківщині, нас було кілька сотень і тоді сепаратисти отримали по зубах. Сьогодні нас кілька тисяч і сепаратисти на цей раз залишаться без зубів!" — зазначили "чорні чоловічки".

У Харкові активісти звалили пам'ятник радянському полководцю Георгію Жукову. Замість бюста встановили на постаменті прапор України. Сам бюст почали розбивати молотками й сокирами. На спині Жукова зробили напис "Кат". Однак пізніше мер Харкова Геннадій Кернес повернув пам'ятник на місце. За його словами, у партії шанують пам'ять маршала Жукова. Кернес додав, якщо пам'ятник знесуть, то його відновлять знову. Після цього, Інститут нацпам'яті звернувся до прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні "чорні чоловічки" записали відеозвернення для сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути