пʼятниця, 24 грудня 2021 02:52

Харків'янка викликала поліцію, бо після сексу від неї втік коханець

Харків'янка викликала поліцію, бо після сексу від неї втік коханець
Жінка поскаржилася, що випадковий чоловік втік від неї після сексу. З помсти вона викликала поліцію. Фото: скріншот з відео

У Харкові жінка нібито викликала поліцію і заявила про зґвалтування. Після приїзду правоохоронців зізналася, що близькість була взаємною, а до поліції звернулася через "жіночу образу".

Відео із зізнанням жінки поширив "Типовий ХТЗ" в Telegram. Коли стався інцидент, не уточнили.

На кадрах видно, як харків'янка пояснює нібито правоохоронцям, що після орального сексу від неї втік коханець і вона вирішила зателефонувати в поліцію для помсти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На камеру зняли гінеколога, який пропонував пацієнткам лікуватися сексом із ним

"Мене ніхто не ґвалтував. Це брехливий виклик. Фактично оральний секс був, але це було добровільно. Викликала поліцію через образу", - сказала героїня відео.

Випадковий знайомий залишив жінці "компенсацію" у вигляді подарунків. Чоловік купив харків'янці каву, сигарети й крем для обличчя.

"Молодий чоловік купив мені сигарети, каву і крем для обличчя, там, в аптеці. Але втік від мене. Ми займалися сексом, але він втік. А я закохалася, ну як завжди", - з сумом розповіла жінка.

У київському парку чоловік і жінка вирішили зайнятися сексом, не звертаючи уваги на перехожих. Ті викликали Муніципальну охорону. Судячи з відео, чоловік із жінкою були п'яні. Поряд на лавці стояла пляшка з алкоголем. Примітно, що жінка ледь трималася на ногах, чоловік під час спілкування взагалі лежав.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янка викликала поліцію, бо після сексу від неї втік коханець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути