понеділок, 29 листопада 2021 03:14

На камеру зняли гінеколога, який пропонував пацієнткам лікуватися сексом із ним

На камеру зняли гінеколога, який пропонував пацієнткам лікуватися сексом із ним
Напівоголений лікар опинився перед камерами журналістів / Newsflash

Італійського лікаря, відомого як лікар "чарівна флейта", застали напівголим у номері готелю, коли він запропонував вилікувати пацієнтку від хвороби, займаючись із нею сексом. Лікар після цього звільнився з роботи.

60-річний гінеколог із Барі Джованні Міньєлло став ціллю таємного телевізійного розслідування. Він сказав актрисі, яка зображала пацієнтку, що у неї вірус папіломи людини. Він сказав їй, що може дати імунітет, займаючись з нею сексом, тому що вакцинований. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Займаються сексом без почуттів і розписуються без весілля: неочікувані факти про чоловіків і жінок

Лікаря розкрили як шахрая у рамках програми новин Le Lene. 33-річна жінка поскаржилася журналістам, що лікар пропонує вилікувати пацієнтів-жінок сексом.

Пацієнтка сказала, що консультувалася з Міньєлло щодо того, що не може завагітніти. Гінеколог сказав, що в неї ознаки вірусу папіломи людини, незважаючи на негативний результат мазка. Він запропонував зайнятися сексом, щоби вилікувати. Потім жінка звернулася до програми новин Le lene, яка найняла актрису, щоб та зобразила пацієнтку.

Мінелло сказала здоровій актрисі, що у неї на шийці матки "білі плями", що вказує на наявність вірусу папіломи. Потім також запропонував зайнятися з ним сексом. Мінелло стверджував, що секс із кимось на зразок нього, хто вакцинований, дасть їй імунітет, і запропонував подивитися, чи зможе він зробити їй щеплення, займаючись сексом. Потім акторка під прикриттям погодилася зустрітися з ним у готелі. Знаходячись там, запитала про презерватив, але він сказав, що це безглуздо, оскільки вона не отримає антитіл, якщо на ньому буде презерватив.

Тоді в номер увійшов журналіст і оператор, здивувавши напівголого лікаря, який сказав, що "робить це для своїх досліджень, та для інших людей, яких врятував".

"Я успішно лікував сотні жінок упродовж понад 40 років. Наразі тільки запропонував альтернативне лікування, яке дало б результати. Я ніколи не змушував жінок займатися зі мною сексом", - сказав Міньєлло.

Внаслідок телевізійного розслідування 15 інших жінок заявили, що також стали жертвами лікаря. Прокурор Барі розпочав розслідування, яке перебуває на попередній стадії для встановлення фактів.

Психолог та сексолог Наталія Єжова назвала способи, як урізноманітнити секс. Ведуча реаліті "Екси" на "Новому каналі" поділилася, що спочатку варто обмінятися з партнером своїми бажаннями.

Зараз ви читаєте новину «На камеру зняли гінеколога, який пропонував пацієнткам лікуватися сексом із ним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути