понеділок, 01 липня 2019 10:27

Що першим зробить для громади новий голова Новоселівської ОТГ

Що першим зробить для громади новий голова Новоселівської ОТГ
30 червня головою Новоселівської ОТГ обрали Людмилу Макаренко. Фото: Світлана Бондарева

Головою новоствореної Новоселівської ОТГ стала Людмила Макаренко.

Що збирається зробити для громади в першу чергу, вона розповіла журналісту "Газети".

Вибори відбулись 30 червня. Проходили на 7 дільницях 4 сільрад. Із 3 994 людей прийшли близько 1,5 тисячі. Із них 75% віддали перевагу колишній голові Новоселівської сільради Людмилі Макаренко. Пропрацювала на своїй посаді понад 34 роки. Каже, що за цей час добре вивчила проблеми громади.

"У першу чергу треба розширити наше комунальне підприємство "Добробут". Це обкошування карантинних бур'янів та звичайних. Плануємо збільшити штат. У нас підписана угода зі всіма 4 сільрадами про утримання КП "Турбота". Вони у себе оберуть людину, яка працюватиме на їхній території, проте буде у штаті колективного підприємства. Також у нас електрика немає. На майбутнє збираємось придбати трактор, щоб було чим сніг відкидати і не тільки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирали депутатів новоствореної ОТГ на Полтавщині (фото)

Серед нагальних питань - водопостачання з Божківського та Божково. У першому селі готується проект на капітальний ремонт свердловини. Плануємо завершити його цьогоріч. У Божково треба взяти на баланс свердловину. І ще чимало є питань", - каже Людмила Панасівна.

У Новоселівці 12 січня колеги привітали з днем народження сільського голову Людмилу Макаренко. Подарували сувенір ручної роботи — викувану із металу підкову, з якої ростуть троянди.

Зараз ви читаєте новину «Що першим зробить для громади новий голова Новоселівської ОТГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають