середа, 06 лютого 2019 14:36

У Терешках з'явиться інклюзивно-ресурсний центр
1

У Терешках з'явиться інклюзивно-ресурсний центр
Фото: Юрій ІВАНОВ

Вчора, 5 лютого, до села Терешки Полтавського району приїхав із робочим візитом голова облдержадміністрації Валерій Головко. Обговорювали створення інклюзивно-ресурсного центру. Його планують облаштувати в приміщенні Терешківської сільради. Вона переїде до іншої орендованої будівлі не пізніше 1 березня.

У Терешках побував кореспондент "Газети".

"Терешківський ІРЦ відвідуватимуть діти з особливими освітніми потребами кількох об'єднаних територіальних громад Полтавського району. Кошти на ремонт спрямуємо з місцевого, районного та обласного бюджетів. А все необхідне обладнання особисто придбаю", - сказав Головко.

ІРЦ у Терешківській ОТГ стане другим подібним закладом у Полтавському районі. Перший працює у Полтаві в приміщенні Полтавської РДА.

За словами Валерія Головка, ремонтні роботи збираються розпочати у березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмістили 100 гнізд для диких качок під Полтавою

У Полтавському районі понад 200 дітей з особливим освітніми потребами.

8 учнів Степненської школи стали переможцями та призерами районних предметних олімпіад, конкурсу наукових робіт Малої академії наук. Грамоти та дипломи їм вручили на святковій шкільній лінійці.

Зараз ви читаєте новину «У Терешках з'явиться інклюзивно-ресурсний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають