вівторок, 22 січня 2019 17:22

Переможців районних та обласних олімпіад привітали в Степненській школі
10

У Степненській школі відзначили кращих учнів
Фото: Facebook
У Степненській школі відзначили кращих учнів
У Степненській школі відзначили кращих учнів
Переможниця районних олімпіад Олександра Пискун
У Степненській школі відзначили кращих учнів

8 учнів Степненської школи стали переможцями та призерами районних предметних олімпіад, конкурсу наукових робіт Малої академії наук. Грамоти та дипломи їм вручили на святковій шкільній лінійці.

Про це кореспонденту "Газети" розповіли в школі села Степне.

10-класник Володимир Шапран виборов третє місце в районній олімпіаді з англійської мови, 8-класниця Катерина Дудіна — 2 місце з англійської мови, 8-класниця Ірина Делейчук — 3 місце з історії, учениця 6-го класу Владислава Запорожець — 3 місце з математики. Дві грамоти отримав учень 10-го класу Ілля Гасан — за 3 місце з математики та 2 місце з хімії.

Троє школярів отримали по 4 відзнаки за гарні знання шкільних предметів. Учень 10-го класу Вадим Заєць у районних олімпіадах виборов 3 місце з української мови та літератури, 2 місце з астрономії, 2-ге — з географії. Став переможцем конкурсу наукових робіт Малої академії наук з астрономії та астрофізики.

9-класниця Олександра Пискун стала переможницею районних олімпіад із біології, української мови та літератури, виборола 2 місце з хімії. На обласній олімпіаді з української мови й літератури стала третьою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка перемогла в двох номінаціях на конкурсі краси

Учень 6-го класу Кирило Тарасенко і на районному, й на обласному рівні став переможцем Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Також хлопець переміг на районному та обласному етапах Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

На лінійці грамотами та медалями нагородили також старшу й молодшу групи шкільної баскетбольної команди. Сільський голова Андрій Кубрак подарував капітанам Владиславу Литвину та Ярославу Степанюку баскетбольні м'ячі.

Встановили майже 100 штучних гнізд із очерету для диких качок на Портнівському болоті між селами Микільське і Портнівка Полтавського району. Їх виготовили на уроках трудового навчання учні Ковалівського ліцею для обдарованих дітей. Так намагаються збільшити популяції диких птахів.

Зараз ви читаєте новину «Переможців районних та обласних олімпіад привітали в Степненській школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають