Ексклюзиви
вівторок, 24 вересня 2019 13:41

Чотирирічна Златослава Гайдук розпочала кар'єру фотомоделі
3

– Сьогодні Златочці 4 роки. Святкуємо в тихій домашній обстановці, бо останній місяць був насичений – донечка почала кар'єру фотомоделі, – усміхається 23 вересня гайсинчанка Анна Гайдук, 28 років. Місяць тому її донька Златослава пройшла кастинг української дизайнерки вечірнього вбрання Олени Білик і взяла участь у фотосесії колекції одягу "Сила стихій". Світлини дівчинки опублікували в літньому випуску глянцевого журналу Little Photomodel of the Ukrainе 2019. Зараз надходять пропозиції щодо навчання Злати у столичних агентствах маленьких моделей.

– Рік тому ми з донькою і чоловіком поїхали в столицю, – продовжує Анна. – Коли гуляли торговим центром, натрапили на дитячий кастинг. Злата захотіла взяти в ньому участь. Потрібно було витягти з капелюха папірець і зобразити записану на ньому емоцію. Златі випало показати радість. Донька з цим чудово впоралась. І вже через деякий час нам запропонували навчатись в школі моделей Babyphotostars. Але тоді так склалися обставини, що ми відмовились. А вже цього літа моя однокласниця надіслала нам посилання на сайт, де на кастинг запрошували блакитнооких кучерявих дівчаток 3-4-річного віку. У той же день ми зібрались і поїхали в Київ, бо конкурс уже завершувався. На кастингу Злату попросили розповісти про себе й запитали, що їла на сніданок. Вона трішки розгубилась, але її похвалили і сказали, що донька гарна в кадрі. На жаль, тоді ми не пройшли відбору, але нас там помітили і незабаром запросити взяти участь у фотозйомці колекції одягу Олени Білик.
Після зйомок дівчинці створили професійне портфоліо і власну сторінку в соцмережі "Інстаграм". Зараз надходять пропозиції щодо участі в інших кастингах і навчання в агентствах моделей. Також пропонували зйомки в короткометражній стрічці.
– Злата дуже активна, – каже Анна. – З пелюшок – на стадіоні, адже тато – тренер із боксу. Донька любить кататися на самокаті й танцювати. Обожнює домашніх тварин, особливо нашого песика Тайсона. Я ще ми з донькою часто займаємося творчістю. Їй подобається працювати з ножицями і клеєм, виготовляти аплікації.

Запитую в іменинниці, ким мріє стати.
– Звичайно, кінозіркою, – сміється Злата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали універсальні сумки, які пасуватимуть до всього

У дитячі модельні агенції набирають дівчаток та хлопчиків віком від 2 років. Дітям викладають акторську майстерність, дефіле, етикет, мистецтво фотографії.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічна Златослава Гайдук розпочала кар'єру фотомоделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають