четвер, 08 листопада 2018 05:28

Показали універсальні сумки, які пасуватимуть до всього

Показали універсальні сумки, які пасуватимуть до всього
Сумка чудово доповнює будь-який образ

Сумки бувають трьох видів: повсякденна, святкова і дорожня. Щоб обрати їх необхідно звертати увагу на розмір, матеріал та дивитися під статуру.
Щоб визначитися з розміром, потрібно накидати всякого непотребу і розмістити його. Потрібнно носити таку модель, яка вмістить усе і буде виглядати стильно.
Сумка має бути гарною, доки не потребуватиме заміни. Їх матеріал буває із натуральної та еко-шкіри, замшеві, текстильні, комбіновані.
Класичні шкіряні аксесуари завжди залишатимуться у гарному стані. Замшеві потребуть більшого догляду, але і пасують під все, розповідає galinfo.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі, які варто взяти в зиму з осені

Якщо потрібна сумка у дорогу, найкращою стане з текстилю. Вони зручні і без зайвих вимог.
Сумка має пасувати до образу та стилю. Для роботи підійде класичний чорний чи коричневий варіант На кожен день – з мінімальним дизайном синього, оливковкового, бежевого, рудого та бордового забарвлення.
Стилісти радять підбирати кольори під тип зовнішності. Така сумка підкреслить колір очей, волосся та доповнить створений лук.
Правильно підібрана сумка підкреслює всі плюси і приховує недоліки.
Високим дівчатам підійдуть об'ємні моделі, маленьким – сумки середнього розміру з довгими лямками, середнього зросту пасуватимуть сумки з короткими ручками, які носять на згині ліктя.

У Середньовіччі, жінки носили все в своєму одязі. Сумкою для жінок були широкі спідниці, в численних складках яких було легко сховати в сумки-кишені. Вони не пришивались до одягу, їх носили окремо як жінки, так і чоловіки. Пізніше, витончені сумочки-мішечки стали носити прямо на поясі. До поясу прикріплювалися такі предмети як ключі, маленький складений ніж і флакончик для духів. Такі маленькі сумки-мішечки зберігалися і в епоху Ренесансу

Зараз ви читаєте новину «Показали універсальні сумки, які пасуватимуть до всього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути