пʼятниця, 19 липня 2019 14:38

У сільської вчительки вкрали велосипед

У сільської вчительки вкрали велосипед
На Київщині односелець украв велосипед у вчительки. ФОТО: Facebook

46-річний місцевий житель села Клюки Тетіївського району викрав велосипед. У поліцію про крадіжку повідомила потерпіла. Про подію написали у прес-службі управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області у Facebook.

Жінка близько 22 години зайшла до магазину. Залишила двоколісний транспорт на вулиці. Коли повернулась, його вже не було.

Дільничні офіцери поліції перевірили осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. З'ясували, що велосипед викрав 46-річний односелець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського політв'язня, засудженого в РФ, утримують у харківській колонії

Речові докази вилучили. Чоловік дав правдиві покази. Триває розслідування.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

25-річного українця Володимира Кващука звинувачують у незаконному збагаченні за рахунок Microsoft. Він завдав компанії збитків на $10 млн. За ці гроші купив собі Tesla за $162 тис. і віллу біля озера за $1,6 млн. Кващуку загрожує до 20 років в'язниці і штраф $250 тис., повідомляє The Register.

Зараз ви читаєте новину «У сільської вчительки вкрали велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають