Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 14:06

У Полтаві проводжали призовників - фото
15

В Полтаві пройшли проводи призовників
В Полтаві пройшли проводи призовників
В Полтаві пройшли проводи призовників
В Полтаві пройшли проводи призовників

У Полтавському районному військовому комісаріаті влаштували урочисті проводи призовників.

Журналісти "Газети" відвідали захід і поспілкувалися з військовим комісаром Полтавського району.

"Всього навесні на строкову військову службу призвали 31 хлопця з Полтавського району. В їхніх повістках різні дати на відправлення до конкретних навчальних центрів. Везти будемо організовано, автобусами", - розповів майор Олександр Логвиненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, коли без повістки забирають у військомат

Гостями на заході були представники Полтавської РДА та спілки ветеранів війни в Афганістані. Вони проводжали майбутніх військовослужбовців напутніми словами та закликали стати гарними спеціалістами у військовій галузі.

Прийшли також школярі з клубу військово-патріотичного виховання молоді "Патріот".

"Ще 2015 року, після служби в АТО, я вирішив створити дитячу військово-патріотичну організацію, щоб готувати нашу молодь до служби в армії. Так і з'явився "Патріот". Організація діє в Полтавському районі. Група, присутня тут, створена на базі Терешківської школи. Там є клас для підготовки, зброярня, пневматична зброя. Вже 3 роки поспіль проводимо 5-денні польові виходи, військові навчання, займаємося туризмом, граємо в лазертаг. Такі групи ще є в Пальчаківці й Вацях, формується в Малому Тростянці", - говорить голова організації Григорій Маляренко.

Підлітки продемонстрували свої навички рукопашного бою та стройової підготовки.

На заході лунали пісні.

Осінній призов на строкову службу в Україні триває з 1 жовтня по 31 грудня. За цей час у Полтавському районі мали призвати 28 хлопців. Пішов служити 31.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві проводжали призовників - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають