Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2019 13:56

Троє іллінчан перемогли в конкурсі бізнес-ідей

Троє іллінчан перемогли в конкурсі бізнес-ідей
28 серпня у Вінницькій обласній державній адміністрації вручили сертифікати на отримання гранта в сумі 50 тисяч гривень. Фото з доступних джерел

Серед тридцяти трьох активних, підприємливих жителів Вінницької обласні – переможців проекту "Село: Кроки до розвитку" – є троє іллінчан.


28 серпня у Вінницькій обласній державній адміністрації вручено сертифікати на отримання гранта в сумі 50 тисяч гривень Андрію Лисаку за проект "Равликова ферма", Світлані Мухіній за проект "Чиста планета (Організація роботи міні-цеху з виготовлення еко-сумок, сувенірної продукції та спецодягу)" та Ілоні Смірновій – за бізнес-ідею "Cтудія весільного та святкового декору".
– Проект "Село: Кроки до розвитку" ПрАТ "Миронівський хлібопродукт" уперше зайшов на територію Іллінеччини, – розповідає Інна Купрій, 42 роки, начальник відділу економічного розвитку Іллінецької райдержадміністрації. – Протягом майже трьох місяців люди готували унікальні бізнес-плани. Наших підприємців було підтримано в рамках конкурсу. Приємно, що маємо такий добрий старт.
В Іллінецькому районі з'являться три нових мікробізнеси. А це нові робочі місця, приклад для інших повірити в прозорість таких конкурсів та брати в них участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 200 дашівчан поділилися ідеями, як розвивати громаду

У липні Іллінці перемогли у 16-му обласному конкурсі проектів розвитку об'єднаних територіальних громад. Завдяки цьому профінансували два проекти.

Зараз ви читаєте новину «Троє іллінчан перемогли в конкурсі бізнес-ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають