Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2019 13:00

Спортзал капітально відремонтували за два місяці

Спортзал капітально відремонтували за два місяці
Ремонт спортзалу тривав два місяці Фото:wikimedia.org

У Тахтаулівській школі Полтавського району капітально відремонтували спортзал. Заплатили за ремонт 1,4 млн грн.

Про це повідомила "Газеті" начальник відділу освіти Полтавської районної державної адміністрації Наталія Веретільник.

У Тахтаулівській школі навчаються 219 учнів. За 43 роки, з часу будівництва закладу, спортивний зал не ремонтували капітально. Роботи тривали 2 місяці. 1 млн грн на це передбачив районний бюджет за програмою соціально-економічного розвитку. Ще 400 тис. виділила сільська рада.

У день відкриття 16 січня в оновленому залі відбулося спортивне свято з показовими виступами вихованців шкільних гуртків єдиноборств і гирьового спорту. Учням-призерам районної спартакіади вручили нагороди. Діти отримали подарунки від гостей — м'ячі, перехідні кубки для внутрішніх змагань, солодощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додаткова група в дитсадку коштувала мільйон гривень

"У спортзал учні заходять із радісним настроєм. Адже тут усе нове. Навіть штукатурка і свіжа фарба на стінах. Пластикові двері, витяжка. Відремонтовані роздягальні. Встановлена стійка підлога. Тепер немає загрози травм. Діти на уроках працюють із задоволенням", - розповів Роман Петров, заступник директора з виховної роботи, вчитель фізичного виховання.

Мешканці Тахтаулового не погоджуються на об'єднання з Сем'янівською сільською радою із центром у Сем'янівці. Такий варіант Перспективного плану формування територій громад області затвердили на сесії депутати обласної ради. Тахтаулівська сільрада вирішила позиватися проти департаменту облдержадміністрації, який підготував цей документ.

Зараз ви читаєте новину «Спортзал капітально відремонтували за два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають