четвер, 23 травня 2019 15:00

Школярі у селі Поправка пройшли квест і кидалися фарбами
5

Холі фест з кидання фарбами влаштували по подвір'ї школи
Фото: Прес-служба РДА
Щоб пройти квест діти повинні були пройти сім станцій із завданнями
Холі фест з кидання фарбами влаштували по подвір'ї школи
Щоб пройти квест діти повинні були пройти сім станцій із завданнями
Щоб пройти квест діти повинні були пройти сім станцій із завданнями

В останній навчальний день, 23 травня, школярі Поправського НВО проходили квест біля школи. Змагалися дві команди у знанні історії Поправки. Назва квесту "Моє село — частинка України".

Маршрут складався із семи станцій. Учасники виконували спортивні, інтелектуальні та командні завдання. Знаходили підказки, розгадували кросворди про історію села. Аби знайти подарунки, розв'язували шифри, згадували історію Другої світової війни.

"Хочеться відмітити активність та креативність учнів Поправського НВО. Вони завзято змагалися. Втім, як завжди, перемогли дружба та хороший настрій", - говорять координатори. Ними були спеціалісти Сергій Соколов та Наталія Старовойтова, начальник районного відділу молоді та спорту Надія Крилевець.

Після змагань сфотографувалися на згадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі власноруч привели до ладу фонтан Бажань - фото

Цього ж дня після уроків старшокласники організували битву фарбами. Учні зібралися на подвір'ї школи і кидали одне в одного різнокольорові сухі фарби. Ввімкнули музику. Разом з дітьми кидалася фарбами і директор Інна Стукалюк. Педагог завжди підтримує ідеї учнів.

22 травня у мережу виклали 33 правильні відповіді на ЗНО з математики. Нагадаємо, що вчора школярі здали перший тест. Результати стануть відомі до 14 червня.

Зараз ви читаєте новину «Школярі у селі Поправка пройшли квест і кидалися фарбами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають