вівторок, 06 серпня 2019 11:05

Поліція показала фото членів злочинної групи
4

У місті Біла Церква працівники поліції затримали злочинну групу. Вони тиснули на бізнес шляхом вимагання, залякування та побиття людей.

За цими фактами йде досудове розслідування щодо осіб, які збирали "данину" з підприємців та інших категорій людей, що проживають на території Київщини. Про це повідомляють у прес-службі поліції Київської області.

Усіх, хто став жертвою протиправних дій цих зловмисників, у поліції просять звертатися до головного управління поліції в Київській області за адресою: м. Київ, вул. Воздвиженська, 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали злочинців, які вкрали гроші у пенсіонерки

Або телефонувати за номерами: 0(93) 166 29 08, 0(44) 527 46 59 або 102.

У Білій Церкві 27 липня викрили злочинну організацію. Бандити шантажували підприємців і вимагали у них гроші. Правоохоронці провели 50 обшуків житла підозрюваних. Працювали 500 спецпризначенців та поліцейських. У злочинців знайшли 3 автомати, 7 пістолетів, 1 тис. боєприпасів та 50 розписок різних людей на повернення неіснуючих боргів. Також $100 тис.

Зараз ви читаєте новину «Поліція показала фото членів злочинної групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають