понеділок, 11 лютого 2019 11:05

Показали, як облаштовують садочок "Яблунька"
8

До садочку “Яблунька” завозять меблі
Фото: Facebook
До садочку “Яблунька” завозять меблі
До садочку “Яблунька” завозять меблі
До садочку “Яблунька” завозять меблі
До садочку “Яблунька” завозять меблі

У соціальних мережах виставили фото, як робітники вивантажують нові меблі для садочка "Яблунька". Його відкрили в січні у мікрорайоні "Садовий" на вул. Перспективній, у Розсошенцях Полтавського району.

Завезли столи, стільці, тумбочки.

Загальна площа приміщення — 3120 кв. м. Розрахований на 140 місць. У дитсадку є басейн, спортзал і зала для занять музикою. У роздягальнях, спальнях та біля басейну — тепла підлога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлога з підігрівом, сучасні меблі та басейн: відкрили дитсадок

На подвір'ї - 6 дитячих майданчиків, для кожної групи. На них є гумове покриття, щоб діти не травмувалися. Обладнані вони пісочницями, гірками, каруселями та дерев'яними павільйонами із накриттям.

5 лютого до села Терешки Полтавського району приїхав із робочим візитом голова облдержадміністрації Валерій Головко. Зокрема, аби обговорити створення інклюзивно-ресурсного центру. Його планують облаштувати в приміщенні Терешківської сільради. Вона ж має переїхати до іншої орендованої будівлі не пізніше 1 березня.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як облаштовують садочок "Яблунька"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають