понеділок, 15 липня 2019 09:30

Погода на 15 липня: візьміть із собою парасолі

Погода на 15 липня: візьміть із собою парасолі
Сьогодні дощитиме, після обіду можлива гроза. ФОТО: Facebook

Протягом усього дня погода у Білій Церкві буде похмурою. Зранку йтиме невеликий дощ. Після обіду можлива гроза. Дощ продовжуватиметься до кінця дня. Про це повідомляє сайт "Синоптик".

Температура коливатиметься від +15 до +20°С вдень та +16°С вночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У туристичній Анталії за два місяці померли 13 українців

Народний прогноз погоди. У цей день вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. У минулі часи у цей день було ще свято Берегині. Берегиня вшановувалась як охоронниця від зла і захисниця здоров'я. До цього часу поспіває рання вишня. Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проглянуть" перші жовті листочки - осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 до 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

"З 16 по 21 липня не накручуйте себе. Прийміть заспокійливе, - говорить астролог. - Утримайтеся від придбання та ремонту комп'ютерів. Не приймайте остаточних рішень на роботі. Не вдалий період, аби звільнятися чи шукати нове місце працевлаштування. З коханими говоритимете різними мовами".

Зараз ви читаєте новину «Погода на 15 липня: візьміть із собою парасолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають